CV ketels

 • Home
 • Informatiepagina's
 • CV ketels

Informatie aanvragen ?   Bel mij terug    Bel 053 - 4337031
Is uw CV-ketel aan vervanging toe?

Ook CV ketels hebben helaas niet het eeuwige leven. Bij het ouder worden van uw cv ketel nemen ook de kosten van onderhoud en reparatie toe. Wanneer u nog een CR (conventioneel rendement) ketel of een VR (verbeterd rendement) ketel heeft valt er ook op het energieverbruik het nodige te besparen.
Installatiebedrijf Velo v.d. Bij vervangt uw verouderde verwarmingsketel of uw gaskachel met geiser of boiler door een modulerende HR ketel. Velo van der Bij kiest voor betrouwbare ketels van Remeha, Bosch en Intergas
Uiteraard komen wij graag bij u langs (ook 's avonds) voor een gedegen en op maat gemaakte offerte. Dit natuurlijk gratis en geheel vrijblijvend.

Afbeeldingsresultaat voor remeha
 

Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service

Remeha brengt warmte en warmwatercomfort bij u thuis. Een vertrouwd merk met 80 jaar historie en grote ambities voor de toekomst. En met een Nederlandse onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling, waar de nieuwste technologieën worden vertaald naar huiselijk comfort en energiebesparing. Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels, Micro-WKK, thermostaten en (zonne)boilers.

Wat betekent dat voor jou?

Remeha HR-ketels worden volgens de laatste stand der techniek gebouwd op maximale zuinigheid en een zo hoog mogelijk rendement. Afhankelijk van uw huidige ketel en woonsituatie kan een ketelvervanging financieel zeer interessant zijn, zeker met de sterk gestegen energieprijzen. Een nieuwe HR-ketel zal in vergelijking met een conventionele- of VR-ketel, aanzienlijke besparingen op uw gasverbruik opleveren.
 

Intergas CV ketels met hoog rendement

Intergas Verwarming behoort tot de pioniers op het gebied van cv-techniek. Al meer dan 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingsketels. Vanaf begin jaren ’90 neemt Intergas een leidende positie in op het gebied van de ontwikkeling van hoog rendement CV ketels. De Intergas Kombi Kompakt HR is al jaren één van de best verkochte HR-ketels in Nederland. De unieke dubbel HR-technologie was een regelrechte doorbraak en vormt de basis voor de nieuwste generatie HR-ketels.

 • 50 jaar ervaring
 • Eigen warmtewisselaar
 • Nederlands product
 • Betrouwbaar
 • Duurzaam

Vloerverwarming

Naast de traditionele manier van verwarmen met radiatoren stappen veel mensen over naar vloerverwarming. Hoewel de vloerverwarming in de meeste gevallen gecombineerd wordt met gewone radiatoren heeft de vloerverwarming grote voordelen. Ook hierin kan Velo van der Bij u adviseren.

Maatwerk als standaard
Iedere verwarmingsinstallatie is uniek, en verdient een dusdanige aanpak van zowel installateur als groothandel. Wij zoeken altijd samen met onze leverancier naar de beste oplossing voor een project. Met gedegen advies en ondersteuning staan wij onze klanten bij vanaf het offertestadium tot en met het onderhoud, waarbij het ons doel is om te komen tot de beste oplossing voor de klant.

Kennis van de markt en producten
Wat ons onderscheidt ten opzichte van anderen aanbieders is de kennis van de markt en producten. Doordat wij als merkonafhankelijke systeemaanbieder te werk gaan hebben wij een uitgebalanceerd leveringsprogramma samengesteld, met sterke nadrukken op:
 
 • hoge kwaliteit van de materialen
 • systemen aangepast op de “gebruiker”
 • eenvoud in het monteren, altijd met oog voor het eindresultaat
 • vlotte leverbaarheid van artikelen door de leverancier
Kortom: ook voor vloerverwarmingssystemen moet u bij Velo van der Bij zijn!
 

Share our website