Duurzame Energie

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Duurzame Energie

Informatie aanvragen ?   Bel mij terug    Bel 053 - 4337031
Op het gebied van duurzame energie heeft Velo van der Bij de juiste mensen en kennis in huis.

Duurzame energie zoals zonnepanelen, LED verlichting, warmtepompen, zonneboilers zijn een specialisme binnen onze organisatie.  Wij heeft jarenlange ervaring en alle benodigde kennis in huis op het gebied van duurzame energie. Met de jaargegevens van het energieverbruik (gas en elektra) van u kan worden bekeken of het zinvol is om te investeren in duurzame energie, en welke mogelijkheden het meest geschikt zijn. De investering kan en behoort in een aantal jaren te zijn terugverdiend. Natuurlijk kunt u ook om andere redenen kiezen voor duurzame energie, zoals bijvoorbeeld vanwege milieu overwegingen. 

Ook in de huidige woningbouw gelden normen die van invloed zijn om voor duurzame energie te kiezen. ( EPC normen voor nieuwbouw) In alle gevallen is het kiezen voor duurzame energie een bewuste en besparende keuze. 

Velo van der Bij kan u uitleggen hoe de systemen werken en informatie geven over de verschillende merken die er op de markt zijn. Tijdens een afspraak kunt u daar uitgebreid en vrijblijvend over geïnformeerd worden. Wij maken een afspraak met u, om de situatie bij u in huis of bij uw bedrijf te bekijken, om van daaruit het meest geschikte energiebesparende beleid te kiezen. 

Over de besparingen en voor aanvraag van de subsidie wordt u volledig terzijde gestaan, zodat u daar zelf geen omkijken meer naar heeft.

Share our website