Riolering en ontstopping

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Riolering en ontstopping

Informatie aanvragen ?   Bel mij terug    Bel 053 - 4337031
Voor verschillende doeleinden zijn rioleringen en afvoeren noodzakelijk, daarbij kunnen zij aanzienlijk in omvang variëren. De leidingen kunnen vervaardigd zijn uit uiteenlopende materialen, zoals PVC, (H)PE, gietijzer, gres, beton, e.d.

Voor reparatie, renovatie en vervanging van rioleringen bent u bij installatiebedrijf Velo van der Bij aan het goede adres.
Wij adviseren en begeleiden u voorafgaand bij het maken van uw keuze om uw rioleringsstelsel te optimaliseren.

Ook voor het verhelpen van lekkages of verstoppingen van rioleringen zit u bij Velo van der Bij goed. Bij eventuele slecht bereikbare rioleringsstelsels zijn wij in de gelegenheid om met gebruikmaking van een camera het rioleringsstelsel te inspecteren zodat onnodig graaf of eventueel hak- , breek en zoekwerk geminimaliseerd of zelfs voorkomen kan worden.

Naast de standaard uitrusting, zoals ontstoppingsveren, vacuum pomp en persen, beschikken wij over een mobiele spuitwagen voorzien van hogedruk ontstoppingsapparatuur om verstoppingen te verhelpen.Velo van der Bij verzorgt naast nieuwe rioleringsstelsels e.d. ook periodiek onderhoud zoals het periodiek doorspuiten en reinigen van leidingen, vuil opvangputten, kolken en sifons.

Wij verzorgen graag uw complete rioleringssystemen in en buiten uw woning.

Share our website