Water- en gasinstallaties

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Water- en gasinstallaties

Informatie aanvragen ?   Bel mij terug    Bel 053 - 4337031
Installatiebedrijf Velo van der Bij gebruikt voor de installatie van uw water- en gasinstallaties de beste materialen met de daarbij behorende keurmerken. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van uw huidige installatie.

Veiligheid 
Veiligheid bij aanleg van een water- of gasinstallaties vereist vakmanschap en het juiste materiaal. Velo van der Bij heeft jarenlange ervaring en maakt gebruik van moderne verbindingstechnieken, materialen en gereedschappen om een zorgeloos gebruik van uw installatie te kunnen garanderen. Wij werken volgens de VCA normen, VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist AannemersAdvies
Bij het ontwerp van een installatie is kennis van zaken en goed advies over de toe te passen materialen en het leidingverloop van groot belang. Uiteraard kunt u ook daarvoor bij Velo van der Bij terecht. Dit kan tevens voor warmteverliesberekeningen.

Onderhoud
De installatie is een belangrijk onderdeel van uw woning of bedrijfspand. Deze dient u regelmatig te laten keuren en onderhouden in het belang van uw veiligheid en de veiligheid van de installatie. Onderhoud is nodig om goed, veilig en met het hoogste rendement te kunnen functioneren. Velo van der Bij kan een verstandig onderhoud voor u verzorgen.

Share our website